آیا شما هم دیده اید که گاهی عسل شکرک می زند و بلورهای ریز کوچکی درون آن شکل می گیرد؟! عده ای این عسل را خیلی نمی پسندند و در واقع ترجیح می دهند عسل را به همان شکل طبیعی اش یعنی زلال و شفاف مصرف کنند. در این مطلب خانومانه قصد داریم به این موضوع بپردازیم و توضیح می دهیم که چگونه این بلورهای ریز درون عسل شکل می گیرد و با چه ترفندی به سادگی می توانید عسل خود را به حالت اولیه برگردانید.

 

عسل کریستالی و رفع بلورهای کریستالی آن


خانومانه عسل ,بلورهای ,شکل ,ریز ,کریستالی ,خانومانه ,شکل می ,بلورهای ریز ,را به ,عسل را ,این بلورهایمنبع

چگونه فرزندی مهربان و آرام داشته باشیم؟

آیا شما هم ناخودآگاه ناخن هایتان را می جوید؟

ساخت بالم و براق کننده های لب در خانه

شیوه های متفاوت آماده کردن شامی عاشقانه

۵ مادّه طبیعی برای تمیز کردن فرش

پاک کردن لاک ناخن با خمیر دندان!

۷ ترفند برای انتخاب بهترین طالبی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

مرجع تخصصی ویپ ایران زمین بهترین سایت نقد و بررسی نرم افزارهای اندروید سایت مرجع آموزش آشپزخونه مد یورو تراک 2 براي لذت بردن از زندگي چكار كنيم عربآهنگ : سایت دانلود آهنگ های فارسی به زبان عربی خرید گوشی خرید اینترنتی انواع لوازم کوماتسو