زنجبیل گیاهی است که طرفداران بسیاری دارد، منبع فوق العاده ای از انواع ویتامین ها و مواد معدنی با خاصیت قوی ضد التهابی و سرشار از آنتی اکسیدان. این گیاه خوراکی خوش عطر و طعم در پخت و پز، شیرینی پزی و حتی در طب بسیار پرکاربرد است. در ادامه سایت خانومانه روشی به شما پیشنهاد می دهد تا زنجبیل را به صورت جدیدی مصرف کنید. در این روش از آرام پز استفاده می شود.
چگونه فرزندی مهربان و آرام داشته باشیم؟
آیا شما هم ناخودآگاه ناخن هایتان را می جوید؟
ساخت بالم و براق کننده های لب در خانه
شیوه های متفاوت آماده کردن شامی عاشقانه
۵ مادّه طبیعی برای تمیز کردن فرش